PDA

View Full Version : Post and PM's showing up BLANK


Indigo Rose
09-10-2009, 12:39
I have tried 3 times to post feedback on a reading in our Reading Exchange Thread; they all show up blank. Then I tried to PM the feedback...it showed up blank.
What's happening here? :confused:

gregory
09-10-2009, 20:09
Hi IR - try typing it up in a wordpad file - a basic text one and then copy and paste.

When this has happened before (there's a thread but I can't find it) it was silly things like that long dash Word puts in, and fancy characters, and two spaces after semi-colons and stuff like that (I always check for double spaces now !)

ETA here (http://www.tarotforum.net/showthread.php?t=121948) and here (http://www.tarotforum.net/showthread.php?t=121370) and here (http://www.tarotforum.net/showthread.php?t=120063) One of them should help !!!!.

Indigo Rose
10-10-2009, 03:27
Hi IR - try typing it up in a wordpad file - a basic text one and then copy and paste.

When this has happened before (there's a thread but I can't find it) it was silly things like that long dash Word puts in, and fancy characters, and two spaces after semi-colons and stuff like that (I always check for double spaces now !)

ETA here (http://www.tarotforum.net/showthread.php?t=121948) and here (http://www.tarotforum.net/showthread.php?t=121370) and here (http://www.tarotforum.net/showthread.php?t=120063) One of them should help !!!!.

Thank you, Gregory. :)

Indigo Rose
10-10-2009, 03:51
Problem fixed! It was an extra QUOTE box with no closure.
Thanks again for the help, Gregory! :love: