PDA

View Full Version : How Do I Post a Scan?


RedMaple
13-01-2005, 12:50
I have a scanner, but I'm not sure how to send it to the thread. Anyone know how to do it? I'm using an HP scanner. Thanks.

jmd
13-01-2005, 12:55
The image has to be within the allowable maximum size, (400 X 300, I recall), and of a type accepted (eg, .jpg).

As a subscriber, when you make a post, there is below it a section called 'Additional Options', and within is a 'Attach Files' section... follow the prompts.

Hope this helps a little.

RedMaple
14-01-2005, 02:38
Thanks, jmd. Big help. My scans got through. I am such a technophobe!