PDA

View Full Version : Can not search more than once in two minutes


Little Baron
21-05-2007, 20:27
Is this a new thing?

When refreshing new posts, I am getting a message that says the administrator will only allow me to perform a search every 120 seconds.

If so, I can see this becoming a pain.

LB

nicki
21-05-2007, 20:35
Is this a new thing?LB

No, ive had this message a few times, dont know whats going on.

nicki

Solandia
21-05-2007, 21:08
Hi LB,

The forum is at times consuming more resources than the server can handle (you might have noticed some of the timeouts and slow page loading).

Until I can upgrade our server to something more powerful, I've had to put some temporary measures in place on the most server intensive activities. I'll have more info on the timing of the upgrade soon.

~ Solandia

Little Baron
21-05-2007, 21:34
Cheers for letting us know, Solandia. I was just wondering if it was going to be a permenant feature.

All the best, LB