PDA

View Full Version : DST settings?


karen0205
13-05-2008, 02:20
Everytime I reload the forum I get a message that says my DST settings have been re-set. Any way to stop that? or did I change something wrong?

karen

squeakmo9
13-05-2008, 02:50
try going to user cp then edit options then date & time options then time zone then go to arrow box. i have "automatically detect DST setting". you may want to do that or choose "DST corrections always off".
good luck Karen0205:)

karen0205
13-05-2008, 12:54
Thank you very much!